Sultana Kosem serial online subtitrat

4
sultana kosem serial online subtitrat in romana

Sultana Kosem online subtitrat in romana

Sultana Kosem online subtitrat va fi disponibil aici pe Filme-Traduse.Ro. Acesta este serialul turcesc asteptat de foarte multi iubitori al acestui gen de filme. In special de cei care au urmarit si serialul turcesc Suleyman Magnificul. Aceasta productie turceasca, este facuta de aceiasi echipa care au facut si serialul Suleyman. Din aceasta cauza, unii spun ca ar fi continuarea acestui serial. Mai ales ca in rolul principal ar fi trebuit sa joace si actrita care a interpretat rolul lui Hurrem.
Sultana Kosem de abia a inceput sa se difuzeze online pe postul turcesc Star Tv. Momentan nu exista subtitrare la acest serial. Serialul Sultan Kosem, va fi publicat aici pe site, fara subtitrare, urmand ca aceste episoade sa fie inlocuite cu episoadele cu subtitrare in romana, cand aceasta va fi disponibil. Sau macar cu subtitrare in engleza, daca aceasta va aparea mai devreme. Episoadeledin Kösem Sultan Muhteşem Yüzyıl vor fi publicate aici, pe acest site pe mai multe servere hd, printre care si youtube.
Mai jos veti gasi o lista/tabel, cu toate episoadele disponibile din acest serial turcesc. Lista se va actualiza, in momentul cand un nou episod va fi disponibil. Cel mai sigur in zilele de vineri.

 

Episoade Sultana Kosem online subtitrate in romana
Sultana Kosem episodul 1 Sultana Kosem episodul 2 Sultana Kosem episodul 3
Sultana Kosem episodul 4 Sultana Kosem episodul 5 Sultana Kosem episodul 6
Sultana Kosem episodul 7 Sultana Kosem episodul 8 Sultana Kosem episodul 9
Sultana Kosem episodul 10 Sultana Kosem episodul 11 Sultana Kosem episodul 12
Sultana Kosem episodul 13 Sultana Kosem episodul 14 Sultana Kosem episodul 15
Sultana Kosem episodul 16 Sultana Kosem episodul 17 Sultana Kosem episodul 18
Sultana Kosem episodul 19 Sultana Kosem episodul 20 Sultana Kosem episodul 21
Sultana Kosem episodul 22 Sultana Kosem episodul 23 Sultana Kosem episodul 24
Sultana Kosem episodul 25 Sultana Kosem episodul 26 Sultana Kosem episodul 27

 

loading...

4 COMENTARII

  1. Cei care se ocupa de traducerea în limba engleză a acestui serial au renunțat sa mai traducă și restul episoadelor? Cel puțin mie asa mi se pare, pentru ca nu găsesc nicăieri pe net restul episoadelor traduse în engleză și din ce am văzut tot pe net, acest serial este încă difuzat în Turcia. Sper ca o sa primesc un răspuns la întrebare. Va doresc o zi bună!

    • Asa este..cei care traduceau au renuntat deoarece nu mai puteau pune filmul pe site din cauza reclamatiilor privind drepturile de autor. Inca nu am cautat sa vedem daca s-a apucat altcineva. Cand vom avea un pic de timp, ne vom interesa

  2. Salut. Pe Kanal D se va difuza acest serial, pt ca face reclama deja. Voi o sa-l publicati aici episoadele traduse? Nu prea pot sa-l urmaresc seara si as vrea sa-l vad aici.

LĂSAȚI UN MESAJ